Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ödegården



varje liv är så värdefullt
varför gör människor varandra illa
varför beröva andra glädjen
finns det glädje att ge
en människa tomheten
ett liv utan hoppets ljus ?
det bor saknad i varje andetag
rymden talar med din röst
jag dricker dina ord varje dag
håller lågan levande
vi håller oss levande
och inte mumifierade
liksom de andra







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-10 10:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
blir berörd av de tysta som ingen röst har
såg in i hennes ögon och såg hennes själ vad förstår en människa som tänker sig själv skakar av sig skulden
och glömmer
2022-08-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP