Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantikens skalder

Erik Gustaf Geijer
gillar nakna tjejer,
och Tegnér
ber
om mer.




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-10 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP