Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INLÄRDA FRASER AB

inlärda fraser AB

detta är vårt hjärnkontor

här kan du bli tvättad

ompysslad av storebror

inlärda fraser AB

säg som du har blivit lärd

annars har du ingen plats i

denna korrekta värld

 

lär dig att hata SD

lär dig att älska abort

att göra narr av präster

och att utöva sport

inlärda fraser AB

lär dig vår retorik

bli till en lydig robot

bli till ett levande lik

 

 

LARZ GUSTAFSSON 10/9 2018

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2018-09-10 21:23



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Skrev denna dikt för någta år sedan

Politiskt korrekt skall du va
annars blir du paria
Har du ej samma åsikt som alla andra
är du värd att klandra

Du får tycka vad du vill min lille vän
men håll dig till mainstreamen
Från vänster till höger samma sak
det är inte högt till tak

Vill du ha en bra karriär
PK ismen dit dig bär
alla är lika som bär

Frihet är det bästa ting
som sökas all världen kring
Biskop,Thomas sade mycket mer
men det gäller inte mer

Alla skall med
men måste finna sig i PK sektens besked
och matas med deras sked

Är du inte politiskt korrekt
blir du av PK sekten knäckt
är din värdegrund ej bra
är du ingenting att ha

Sanningen min vän
är för politikerna den värsta fienden
så det är inte lätt
med internet
Där får man skriva vad man vet
till politikernas stora förtret
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP