Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAN HAR ALLTID SKÄMTS FÖR MIG

man har alltid skämts för mig

så länge jag minns

men jag tänker inte be

om ursäkt för att jag finns

andra får gå sin väg, så

då går jag den här

det är inte ditt problem

vart vägen jag går på bär

 

LARZ GUSTAFSSON 11/9 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2018-09-11 08:23



Bookmark and Share


  Fredrik Axelsson
Du har många fina egenskaper och sidor som jag ser upp till och beundrar.
2018-09-11

    ej medlem längre
Man har skämts för Jesus också i alla tider.
2018-09-11

  Larz Gustafsson VIP
Svaret är ja. Folk har sagt så.
2018-09-11

  Cikoria Blå VIP


Har någon,
undrar jag helt stilla,
sagt till dig:
"jag skäms"


Jag tvivlar inte på
att du tänker att det är så
- väl eller illa.
(visst, du väcker känslor du skräms.)


Men någon är nog stolt ändå
(eller kanske möjligen två).







2018-09-11

  Kungskobran VIP
Att tåla andra åsikter än de egna
är för många svårt.
Läser bara sådant som passar bra
för de egna åsikterna .
Världen blir bekväm och smal
skönt att inte ha så många val,
Att fria tankar stryps spelar ingen roll
då slipper jag groll
Får stanna i min egen värld
för vad den nu är värd
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP