Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 Tim 2:19


OM ALLTING ANNAT RASAR

om allting annat rasar

ska grundvalen bestå

för ingenting kan skilja mig

från Faderns famn ändå

ej något sjukdomslidande

och ingen sorts regim

kan skilja mig från Gud

och göra tron illegitim

 

om jag kastar mig huvudstupa

tar Han emot Sin son

om det funnes en ättestupa

tog Han mig därifrån

om ett kölvatten envist svallar

så är jag ändå Hans

alla glappande svenssonskallar

får väl åka nån annanstans

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/9 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2018-09-11 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP