Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fungerande minne


Igenkänning

På en förgången världsscen
återuppfinner jag mig själv

vilken igenkänning
genom att minnas




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-11 20:47



Bookmark and Share


  bo.rackson
Snyggt...
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP