Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isåfall får du skaffa en annan tant...

En dag när du är ensam kvar

sitter kanske en annan tant här

och håller din hand och är kär

och ni är hundra år var

men vad gör väl det

säger ni och tar

varsin cognac

och hon pussar dig, du säger: - Tack,

nu går jag och leker med datorn ett tag...


...men än är den som pussar dig jag...

hoppas vi båda lever minst till vår

hundraårsdag...


























Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-11 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP