Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt är ändå förbi, så vad finns att förlora? I ett sista andetag - att andas in Dig..


ORD AV KÄRLEK - HÖR DU MIG? ... FRÅN ANDRA SIDAN

Jag pratade med Krafterna
De sa att jag skulle dö i morgon vid midnatt
De sa att de brukar sällan varsko
Men de älskade mig för mycket
Så de bröt alla alkemisters
Hemlighet

Men de visste att jag behövde få göra upp
Innan jag kunde flyga fri
Men de visste jag förlorat mitt förstånd
Men de visste jag tappat min längtan
Men de visste jag drunknade i alla men

Så de gav mig att dricka ett serum
I den fanns sanningen, ett elixir
Lösgjorde rädslan från tungan och
Gav tanken vingar att tala fri:

- Snälla, se mig
Minns mig, håll mitt minne vid liv
Snälla älska mig
Även om Du inte vet vem jag är

Låt mig vara levande denna min sista natt
Låt mig vara en levande Quinna med Dig en sista gång
Ge mig Ditt hjärta en natt som denna, en enda gång
Ge livet morgondag, fyll mitt korta liv med mening
ANDAS IN Morgonrodnaden med mig
Älska som Du aldrig älskat förut
Du vet ju att vår debut är ett slut
Inget att frukta
Sedan är Du fri
och jag som ett vinddrag förbi

Jag kommer älska Dig från andra sidan
Viska ord av kärlek
Som Du ändå inte hör
… och hoppas att jag inte stör…
Jag undrar:
Älskade, även om jag inte vågar:
får jag älska Dig innan jag dör?

Eller lever jag
Och har inbillat mig livet
och alltihop?

Allt jag vill är att få Älska
Denna Du?
Kan Du älska mig även om jag överlever
min egna död

”Vi är frihetens slavar
Alltjämt med osläckt törst”

Berusas av Din doft
Kanske är Du livet
Som ber mig stanna bara, lite, lite till
Kanske finns det värme
och plats för två

Jag förstår ingenting
Vill bara mjukt kyssa Dig
DIN panna och Dina nakna skuldror
Där Du ligger så blyg
… och ensam på Din kudde

Får jag?
Får jag älska Din själ?
Även om jag inte dör?
Får jag?

DIN, ett helt andetag, Om Du vill…
… och ett till

© DominiQue NVC Costa

 

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-11 23:02



Bookmark and Share


  DominiQueen
Ja ULJO, vad vore vi utan?
och huru skönt är det MED?
... med Kärlek?
Ljuvligt
2018-09-13

  ULJO
Kärlek, kärlek denna ljuva kärlek
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen