Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skånska på mitt vis


Tihubba kan de ble nudd brau

Liadana:
Där e ente nunn som e liadan som jau, ente nunnstens.
Där e ente nunn som e liadan som du, ente i hela Svarje.
Di e konsted.
Där e ente nunn i hela varden som e liadana som vi e.
Di kan ente va så ad vi e bettor än va nunn
annen e.
Vi e varkens sämmor eller bättor än nunn annen.

Tihubba kan de ble nudd rikted brau.






Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-13 05:11



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Yes! Jag förstod varenda rad! Fin dikt.
2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP