Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulserande ljus

Sinnenas nyckfullhet
vilar ännu en stund
i sinnesro
alltmedan ljusets
pulserande närvaro
lockar från utsidan

Den mystiska sanning
hjärtat bär
är bara min
Inget som bör
saluföras

Känslan växer
I takt med dagens
tillitsfyllda steg




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-13 12:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett uppvaknande i medvetenhet. Hoppingivande och förtröstansfullt! Tycker så mycket om att din text kan tolkas på väldigt många sätt. Det är en styrka att kunna skriva så.
2018-09-13

  Marita Ohlquist VIP
Återigen en fin text som väcker tankar och känslor!

Bra!!
2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP