Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kom dia och vila vid min barm, här finns liv, kittlas av min Plym, se hur viktig Du och Ditt uttryck är. Skriv för fred och sprid Ditt ljus. Slängkyssar Moder Ord ~ DominiQueen of Passion


DEN BLYGE POETEN ~ SKIN ~ Du är så viktig ~ Dia Energi

Älskar blyghet så vackert
Ljuset, glöm att det är Du om det skaver
Se det som att Du gör detta för något större än Dig

vi har en jord att värna och bevara
vi har inte tid att skämmas

KÄRLEK & rädsla är varandras motsats
KÄRLEK & äkta ord, ärliga ord är bron
till hjärtans läkande ljus

SKIN
Ordet är Ditt
Viktigt Vackert Vårt hopp
Skriv Skratta Sörj Skriv & Skin Sant 

 

© Vi gör detta tillsammans

DominiQue NVC Costa

Läs

Skrivarexplosion!

 

 

 

 

 

FemDom

YinPower

Moderlighet

Värn

Liv 

Divin

Helig

Ödmjuk

Stolt

Viktig

Sensuell

Överflöd

Inspiration

Läka

Leka

Kreativ

Lust

Transformation

Metamorfos

Kundalini

Trans

Extas

Sorg

Vrede

Smärta

Tröst

Tillit

Trygghet

Eufori

Karisma

Änglavakt

Äkta Kärlek

Kraft

Stjärnkraft

Dimensioner

Eros

Mars

Venus

Sol

Måne

Merkurius

Ja

Tacksamhet

Uppskattning

Prisa

Rosa

Njuta

Älska

Lyhördhet

sann

ärlig

Clairvoyance

Klarsyn

Nära

Fri

Dea

Ordet

Befrukta

Moder Jord

Moder Ord

Energi




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 476 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-13 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen