Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


aftonljus


ser de långa skuggorna från takåsen
slå in i grannens vägg
det är tidig afton
solen går sakta nedför trappan till vila

tänker dig
lyssnar till andetagen
suset i mitt öra

saknaden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2018-09-13 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP