Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enarmad

jag ser mig inte direkt som en bandit
enarmad är jag likväl i praktiken vorden nu
en gammal axelskada har gått upp och förkrympligar mig å det löjligaste
jag har svårt att klä på mig
axeln ger inte utrymme för bekväma sovställningar
banditen blir trött
det är tillochmed smärtsamt att stå vid spisen i mitt dagliga värv
och vi skall inte tala om vilka problem som uppkommer på toaletten

"du får se tiden an" säger hustrun milt
"smärtorna lägger väl sig som vanligt med tiden"
"och ikväll skall jag vyssa dig till sömns"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-14 17:22



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en sådan hustru är världens bästa liniment
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP