Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRAR VÄSTERUT

jag kastar bekymren ifrån mig

och drar västerut

jag visslar en stump, slår ifrån mig

och drar västerut

jag vill inte ha några envisa

följeslagare

för nu vill jag känna mig glad

som san remos bagare

 

jag äntrar en snabb 41:a

och drar västerut

långt bort ifrån allt före detta

jag drar västerut

jag lämnar det dystra i öster

bland all bråte där

för en gångs skull vill jag bli

konstruktivt egenkär

 

 

att längta tillbaka är vitsen

med att dra från stan

att fly ifrån hetsen och hitsen

men aldrig från Herrens plan

visionen får däck som 

ska nötas av barndomens motorväg

i morgon ska jag vara väck och

det startar förstås med ett enda steg

 

 

LARZ  GUSTAFSSON  14/9 2018

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2018-09-14 18:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
INTE i den bemärkelse Village People avsåg!
2018-09-15

  Kungskobran VIP
Go west, young man
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP