Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du mer än duger.




Du duger.

Du mer än duger.

Du duger så mycket

att isarna smälter.


DET ÄR DITT FEL

ATT ISARNA SMÄLTER.


Varför kan du inte

duga lite mindre.

Vara lite svalare.

Som ishavsvinden.


Jag orkar inte

med din hetta.

Var lite sval.

Och oduglig.










Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-14 21:25



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det är inte människan allena som är skyldig, vulkanutbrott påverkar också klimatet.
2018-09-15

  Viksten
Finurlig text

2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP