Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om någon längtade efter mig.


Tänk

om någon någon gång


kom till mig och satte

sig vid köksbordet

för att denna någon


längtade efter mig


och inte kom till mig

på grund av något "måste".



Lyckligare än jag kunde ingen vara.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-15 14:31



Bookmark and Share


  P-E-H
En knivskarp dikt om en stark längtan.

Bra skaldat!
2018-09-18

    Birgersdotter VIP
Ja instämmer ...tänk så mysigt..dikt om längtan
2018-09-18

  Viksten
En berörande dikt
2018-09-15

  stormengudrun VIP
Ja och tänk vad mysigt det är när någon finns hemma och väntar på dig när du kommer hem <3
2018-09-15

  Öknens Ros VIP
En längtan som löper likt en röd tråd i texten.
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP