Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min frihet i varje andetag älskar älskar älskar fri i min fantasi skapar kärlekstoner dans i egen melodi och längtan är min orkester, hjärtat dirigent.. Da Capo Maestro © DominiQue NVC Costa


HAVET ÖPPNAR SIG FÖR DIG ~ FemDom FILM FRITT TAL ~ Njut mig

Sitter på min sadel
Det är så skönt
Män passerar revy mellan mina lår

Njuter av att känna så mycket
Jag inte tillät mig i går

På väg ut till havet
Som omsluter hela mig
Snäckor, stjärnor, tång
Kysste hela mig

Såsom
Min hud längtar hud
Älskar jag att vara fantasins brud

Jag älskar tyst i vattnet
Skriker då ingen hör
Lyckoskriet ingen hör

Lever
Lever

Passion i varje cell
Njuter när jag dör
Älskar så att vara Quinna
Med skötet som välkomnar
Kärlekens själ

Men säger: Nej
till ytans exploatörer

Jag älskar så mycket
Här finns bara rum
För bara kärlek
Då sprängs rummet

Och havet …
Havet öppnar sig
För Dig

 

(var tvungen att stanna cykeln, och uttryckte detta på en trottoar, ge fritt utlopp för ett inre flöde, njuta ca 4 minuter av Passion… Älskar ord och Inspiration… )

Älskar att vara jag. Älskar. Q


© DominiQue NVC Costa

  Se mig! Hör mig! Njut med mig! Tack -filmat idag vid havet.


 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen VIP
Läst 884 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-15 14:35



Bookmark and Share


  DominiQueen VIP
YES LARS!!! AMEN :-)
2018-09-16

  Lars Hedlin
Life is a exploration and Love is Always the answer :) <3
2018-09-16

  DominiQueen VIP
Tack Landsfiskalen
det var vackert sagt

Alla får stanna och lyssna in sitt
liv, var som helst om inget hotar en
Men som FRIA - kan vi välja

Ljus & Kärlek till Dig
DominiQue
2018-09-15

  Landsfiskalen
Frihet

kärlek och poesi,
du skänker oss
något
vi dagligen går
förbi
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen VIP