Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyheterna

Morgonkaffe med ostfralla
och dagens tidning
det är så man kan spy
:"okej, men låt det synas"




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-16 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP