Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fundering


Om jag hade...

Om jag hade
självförtroende

ett exakt utmätt ordförråd

färdiggjutna meningar

en exakt uppsättning
av gester och åtbörder

blir jag förstådd då?




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-16 17:50



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Nej.
Om det var en fråga?
Men dikter behöver nog ingen svar?
De svarar liksom själv
2018-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP