Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Onerous


"I ask about your secret!"

Bilden är gammal men dagens faktum är samma och detsamma bara förpackningen är nytt,

I det här fotot, som gjordes 1892 i Arad, mitt tidigare hemvist i mitt fördetta liv, ser vi ett barn som bär ett romantiskt tyg, med tröjor och i trikoloren som hälsar med sin hand till himlen. Barnets gest visar att under det nittonde århundradet bland det rumänska folket i territoriet ockuperade övas denna övning. Faktum är att (och) på detta sätt deklarerade rumänerna i Transsylvanien sina rumänska tapperheter under den österrikiska ungerska regimen.

Det har varit utbrett och århundraden gammalt.

Ursprungen till denna hälsning kommer från de romerska legionerna, och dess betydelse var:

"vi kommer att besegra"

så att gjutningsarmen förblev i himlen som en integrerad del av vår andliga identitet och identiteten hos den mångsäkra generationen. Det kan betraktas som en rumänsk hälsning.

 

 

Betungande besvärligt kontrakt tyngd av pålagor har samhället med många civila myndigheter, så som polisen, sjukvården, bostadsföreningar styrelsen fastighet och skattemyndigheter revisorer.

Ibland man önskar sig att ses i 20 sekunder långsammare perspektiv i Den geodetiska effekten,

Den första teori är utrymme och tid böjer runt en gravitationskropp.

Den andra hävdar att ett roterande föremål drar både utrymmet och tiden efter det under rotationen.

Politiker är mycket medveten om dessa teorier, därför att man önskar sig till landets styre mogna människor inte spring kids i utbildningssyfte.

Nu har vi lyckats skapa två stora alvarliga territoriella kriser i brist på elementära regler som artighet, civiliserade och utbildade kompetenser, Sverige är nationella krisförhandlingar och fiendskap i ASIA med Kina och Ryssland Dessa länder har avslöjat Sveriges dubbla moral tillämpa diktatur och påstår att det är demokrati. Alla politikerparti är medveten om dessa "Ask jour secret".

Sverige är på kollision kurs.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-17 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP