Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liknelse med text i bok, bara min just egen version. En sorts ABC. Har en bok full med texter som bara är en massa ord, blott staplade som om de hade något att betyda i sin form. Minns inte vad den hette. Står någonstans i hyllorna.


Paraflux 27





(Bilden ovan texten är ett utslag av musikalisk konst.
Ett samarbete mellan mig själv och min kamera.)


Axiom berättelse cirrusmoln
division erkännande fraternisera
grotesk halkvarning inombords

joniserande klaustrofobisk Laxå
Mauritius Neutrum Ormvråk
Paris riksdagen sandstrand

triumvirat utanför vuxenvärld
Xenophobia Yxlan zebrorna
åkersork ävenså Ödeshög




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-18 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP