Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


värmen på ingång säger löpet


är det brittsommaren
som är på ingång
i några dar tills fredag
Allt regn har varit bra
för grundvattnet och svampen
då får vi smörfräst
taggsvamp och kantareller
på höstmackan

finns det härligare än doft och dagg
som från träden faller
tillflykt och vila
det livets liv som inte är
förgäves





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2018-09-17 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP