Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Försök ha i minnet att 'icke allt' är i bruk 24 timmar om dygnet eller är som 'stående i givakt' eller 'sugen' bara för att annan är det. Och att 'maktdemonstrationen' brukar 'hämma sig' i längden, om den är till för att trakassera.


Rick 999 (Text i oefterfrågad repris)







Den eviga haken
med den underbara staken
är att när den är liten
är den långt ifrån fliten
och kallas blott 'lilla kraken'




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-18 09:16



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ha ha :)
2018-09-18

  Baystream
Måste säga, att för en som inte alltid är ett fan av rim är detta riktigt bra.
Applåd!
2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP