Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om du anser att 'sången' är väl kort beror det på att jag inte kommit längre. Det var dags att ta en dusch i badkaret, då klockan blivit väl förbi tvåslaget redan och det är väl nära fredan... hästar sägs finnas på vägen, ingen motor i min c


Parafras på en text





I går så gick du med hästarna i hagen,
ou ou, med sadlarna i bagen,
ou ou med sadlarna i bagen

i dag har du något som sparkar på magen,
ou ou, hästskor som sparkar i kistan,
ou ou hästskor som sparkar i kistan




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2018-09-19 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP