Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos - lycka

Ömsom stark oro,

ömsom stor lycka.

En känsla av kaos.

Som att stå inför något nytt.

Någon sorts förlossning?

Snart sätter värkarna igång.














Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-19 21:02



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Känslor växlar inför det förestående som väntar.
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP