Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankens begränsade yta

Kanske
Instängdhetens
begränsade yta
skrämmer mest
Inte de av skräck
formade bilderna
Detta
med oförmågan
att bryta isoleringen
Tankens oförmåga
som tar upp
all den plats
du själv borde
få ta
I det
öppna
ljusa
landskapet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-20 09:47



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, allt klarar vi inte vi små å senfärdiga! Men i bön å tro finns tröst å ro!
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP