Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


..kan inte bestämma mig? Om jag ska välja en vilken är mest estetisk? Klurigt. Vad tycker Du?


HAIKU - vilken av dessa ? 1 eller 2. Rösta gärna.

 

Regnet lockar pöl
I spegeln dansar lövet
Solen tar farväl

 

 

Regndans över pöl
löven älskar i spegling
Sol kysser A Dieu

 

 

 

© DominiQue NVC Costa




Bunden vers (Haiku) av DominiQueen
Läst 398 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-20 16:22



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack Fulbergarn
Ja kul detta :-) vad ni alla tycker
2018-09-25

  Fulbergarn
nr1
eller som Oum's version


2018-09-25

  DominiQueen
Tack Karolina
Love all över YouTube My Quuen
Dominikanska monarkin :-)
2018-09-25

  Hon kallar sig poet VIP
Nr 2
2018-09-24

  DominiQueen
Gracias por tu respuesta, soy hermosa, la primera :-) Don Poise, mio Maestro

Lyz y amor pour tu noche
Perdona tu, DominiQue

2018-09-20

    Max Poisé
Numero uno por favor:-)
2018-09-20

  DominiQueen
Åh, varmt Tack kära LindaLou,
det värmde ... *h j ä r t a*

spännande nu ser jag att svsren skiftar
Kul att ingen slaktas :-)

Ljus & massa Kärlek till Dig fina Quinna
/DominiQue
2018-09-20

  Lindalou
De är vackra båda två men jag tycker om den andra litelite mer.
2018-09-20

  DominiQueen
Oj Varmt Tack ULJO!!!
Du hedrar mitt Ordälskande Ego :-)
Ha en fin go kväll
DominiQue
2018-09-20

  ULJO
Klockrena båda
2018-09-20

  DominiQueen
TACK Sverkas. Tror är Du inne på samma som Oum's tanke se gärna nedan. :-)

Vad kul, att Du hjälpte till också.
Önskar Dig en fin kväll
DominiQue
2018-09-20

    ej medlem längre
Fina haikus. Jag föredrar den andra. Och ska jag krångla lite hade jag tjuvat sista raden från första att avsluta den andra :)
2018-09-20

  DominiQueen
Åh Tack snälla Oum,
ja nu blev det liv


Du menade så här då, tror jag:

Regndans över pöl
löven älskar i spegling
Solen tar farväl

Känns bra
TACK önskar Dig en fin kväll


2018-09-20

    ej medlem längre
Fina båda, jag skulle dock slå ihop de två första raderna i 2an och ha 1ans sista rad
2018-09-20

  DominiQueen
Tack snälla, Tomas
Haha nu 1-1

ha det gott vännen :-)
2018-09-20

  Tomas Karlsson VIP
Nr 2
2018-09-20

  DominiQueen
Tack Viksten
ha en god kväll, min fine poetvän
2018-09-20

  Viksten
Nr ett tycker jag
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen