Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MODER ORD: sex och sprut är för amatörer och amöbor. Riktiga själar älskar med allt de har, gråter, känner, är, sen kan djuret få vara med och leka, när hjärtat är med. Älska nu mina barn. Föröka kärlekens ord.


IN I SKÖTET - Utan Censur - Aforism & Erotik

Han kommer med tidvattnet så vackert
Gudinnans kraft omsluter
den som förstår
fostervattets sång
i tårar är han rest
skinande ny 

tantra

©

 VI

 

 

Moder Ord kallar:

När Yin & Yang förstår att mötas i tårar av Sanning då strålar Kärlekens fria strålar och endräkt, samklang SAMSTRÅLNING SKER. Vi behöver inte skitstövlar, sexister och rabitara feminister. Vi behöver inte hötta med nävar, kämpa och hata som rädda skällande rabieshundar. Vi behöver inte kväsa Lust till sann närhet. Vi behöver inte Censur! Vi behöver kalla hit armeér av Moder Jords Älskare och Älskarinnor. 

Vi behöver lära oss Älska bortom våra kön!

tillbaka till källan av

LIV

 

 

 

 

 

©

DominiQue NVC Costa

tuttar, yoni, selfie & ord

inspirerad av livet, en rockstjärna

mina älskare & älskarinnor

och denna dikt av

Max Poisé

 

där

Aforismen

föddes i gensvar till hans ord om tårar

läs:

 

Torrt Vatten ( jag kanske gråter ikväll)




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-21 20:03



Bookmark and Share


  DominiQueen
JA Viksten
Ännu en man
Som förstår

underbart
Mitt Quinn hjärta ler
för varje ädel själ
för varje rest kön
i respekt för livet
sanningen och kärleken

Keep shining Bro
Namaste
DominiQue

TACKSAM för Dig
2018-09-21

  Viksten
Kärlekens språk
2018-09-21

  DominiQueen
Ja Amen ULJO
ÄLSKA med allt vi har och förmår!!!
Heja Kärleken & Livet!

Keep Shining min vän
DominiQue
2018-09-21

  ULJO
Mer kärlek i världen. Det är vårt enda sätt att nå frihet, fred och harmoni.
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen