Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Uljo skrev sin text och jag kommenterade den sedan.


Kritik på en text (1820) rim här som där





En text på rim ger, trygghet för än fler,
barnprogram så likt, mys för oss slikt,
sol ljus värmer mer.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-13 21:23



Bookmark and Share


  danne //
;) härligt
2019-02-14

  ULJO
Härligt att bli föremål för en hyllning.
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP