Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tallar

Det är något särskilt med tallar.
De står där så stolta och vackra
och sträcker på sig,
de ser nog ända till havet.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-22 23:28



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Tallar är fina.
2018-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP