Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de osamvetiska

jag undrar hur de osamvetiska vapenhandlarna mår

när deras bomber och granater tjänar pengar åt dem

och de får sin vinning genom andras lemlästning

och jag undrar
om de blundar då det visas bilder på krigsdödade barn

och om de fortsätter konsumera årgångsviner som om ingenting

Och
så frågar jag mig vad annat än
poesi
som kan stoppa dem




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-23 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP