Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Moder Ord: Och TILLIT vid Ditt namn, hjärtat är Din famn - längtan i var själ. Copyright Kärleken


ANDAS NAKEN IN MJUK

 

och liten tår i stor ocean
och liten suck i sorgalängt
och liten själabön i änglarum
mjukhanda knäppta knä
kärleksfyllt hjärta i sång
tacksalig ödmjukt niga

och ljuset ler tillbaka
tänder alla hjärteljus
änglarna ler mellan rum
eoners linje byta plats
dåets sång ömsar melodi
mjukt sjusju i varje skri

ljuset i liten hoppfull famn
leendet mjukt som ett namn
spira gott i litet hjärtefrö
förlåtande själahymn i blod
byter, flyttar ödet över om
naken i andedräkt av ljus

DU ÄR ÄLSKAD
kommen i var själ
Du är kärlek
viss att allt är väl
lilla ljus, lilla Du
varsågod
här är Ditt nu

 

 

© Kärleken

 

Tillgivet i Tillit DominiQue NVC Costa

"Jag leder dig genom allt. Ta min hand ♥ "

Robin hjärta själ

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 488 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-09-23 12:42



Bookmark and Share


  charlotte VIP
fint skrivet som ger utrtmme för många fantasibilder
2020-05-23

  aol
Underbart skaldat älskar den sista versen jättefin,så djupt berörande .
2019-01-12

    ej medlem längre
Vacker!
2018-11-02

  DominiQueen
Viksten

Ljuset föddes Du med käre vän.. Vila Ditt hjärta. Du behöver icke söka... nästan kan vara Ditt bilbatteri och påminna Dig....
Ja visst krävs det två eller fler för att sprakande samstråla magnificum de lux,

.. men viktigt först var och en med klar låga ur EGET ljus ... ljus skolan. Res var själ.
annars dör vi och svagt flämtar vår låga om vi binder oss vid ANNAN
luta oss en stund går bra
... och om den andre försvinner eller dör då?
Och barnet sa: "kan själv!"

SKIN!
Loveshine

Samstråla baby
Ljus på Dig
/DominiQue
2018-09-23

  Viksten
Ljuset kommer

2018-09-23

  DominiQueen
Å Tack Max, låt den mjukt landa
Tillgivet i Tillit
DominiQue
2018-09-23

    Max Poisé
Den fann sin rätta plats:-) tack för denna Dom!
2018-09-23
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen