Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur priv bildarkiv © J A Flood " Hms hampton court fighting hurricane off the east coust of Florida 1715


LIVETS SKEPP

Sedan alla gamla spöken
och myterister
skeppats överbord,
med en ny kapten,
hårdare och mer målmedveten,
än den förra,
styr livets skepp,
mot nya erövringar,
med friskare vindars bärighet
på livets stormiga hav,
medan tiden arbetat hårt.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2018-09-23 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP