Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan


Jag väntar och jag vilar.



Tiden kilar åstad.


Jag vilar medan

jag väntar, vet ej

på vem eller vad.


Jag väntar och vilar

på någon


som

gör min väntan glad.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-23 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP