Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ändrad 190210


Sliten

Trött så trött
och sliten.

Trots att
min ryggsäck
är så liten

jag
borde känna
mig glad.

Är det andras
sorger jag axlar


trots att

ingen om detta
mig bad?









































Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-23 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP