Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om henne

När vi pratar om henne
går hon förbi
silvrigt askgrå
och lämnar kvar
sig själv




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-23 22:56



Bookmark and Share


  Viksten
En utmärkt kompakt dikt
med förnämlig text
2018-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP