Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En kvinnas lust och kärlek är fredsarbete och vägen till liv. Feminim omslutande lyssnande kraft under vita fanor och Änglaregn. © DominiQue NVC Costa


KRIGARMAN - TA MIG TA MIG!!! Jag ber Dig: Ta mig,!

Ta mig
Fyll min längtan
Med Din vilja Krigarman
Begär mig, längta mig, äg mig

Besegra mig, belägra mig
Kyss mig, kyss mig,
Törsta vilt vid mitt vilda hav
Låt mig, mitt liv storma extas
i Din hungriga, törstade mun

Erövra mig, inta mig,
Le mig, bryt mjukt ner
Alla mina försvar

Håll mig ömt som porslin
vänd om, jag ber
Smärta mig, fånga mig,
Smiska mig gränslös

Låt mina lyckoskrin vara
Luften Du andas för existera.
Alla muskler Du har,
Must, testosteron är inget
Utan Dina tårar, älskade
öppna Din kraft för mig
Tåra mig, gråt över mig
Låt mig bada i Ditt vatten

Förlåt oss, Låt oss, tår oss
Ta mig, lyft mig, trä mig på Dig
Jag Din andra hud
Tätt, tätt intill, kramar
Mjölkar, krampar, kvider, lider

Ta emot mig
Sjung mitt namn omsluta
Ditt förnuft bort, bort, bort världen
Universum, hemma är mellan mina lår
Ta mig , Ta Dig hem igen
I livets källa kraften i vår
Varma varma åhh
Välkommen hem
Fyll mig, Fyll mig, Fyll mig
Älskade fyll mig med Ljus

Jag vill Älskas i vita fredsfanor
På vitnande lakans ljus
Älska mig där persiljan växer vilt
Älska mig nu Älska mig då
Älska mig i stund
Älska i tilllit
Och jorden är rund
Älskade kom, älskade kom
Å Känn mitt ljus
Kom hem

i Änglaregn

 

 Vedic Art, foto & skri © DominiQueen of Passion

 

 




Fri vers av DominiQueen VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-24 23:12



Bookmark and Share


  DominiQueen VIP
haha Vilken härlig flödande kommentar min vän Lars varmt Tack snälla Du
LoveShine
2018-09-28

  DominiQueen VIP
AEQvist … Åh ... Wow vilken hedrande feedback Tackar och niger Ödmjukast

Ler Gudinnerligt - ha det bra min vän
2018-09-28

  Lars Hedlin
Trånande begär i vacker erotisk ton som sköljer över som en aromatisk saft
2018-09-27

  DominiQueen VIP
Tack kära, kära Baystream, jag har också märkt ett slags besläktat tänkande, det känns som vi connectat i tidigare liv eller nåt, kände som Du vet instant love, och då vet jag av erfarenhet att det är något X:tra.

Härligt hjärta till hjärta, när poesin öppna upp så, det känns som en fin avtackning och hedrande att nå Ditt hjärta.

Älskar att kasta mer CosmoLove till Ditt vackra hjärta Gudinneesyster
LoveShine
DominiQue
2018-09-27

    ej medlem längre
Det här kallar jag för text; den vidgar och öppnar nya perspektiv. Du får det att fungera på ett kännbart sätt. Det är inte utan att Du tvingar orden in i en ny betydelse, ett nytt landskap är för handen och som jag brukar säga: gudinnan har talat.
2018-09-25

  Baystream
Ibland är det som du skriver mina egna tankar!

Som en jäkla diktraket rakt in i hjärtat.
SNYGGT!
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen VIP