Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mare skrev sin text och som kommentar jaget senare skrev min.


Kritik på en text (1762) rick






Det som förr tydligt skrevs,
innan väggar på byggen revs,
klottrade i målade protester,
av såväl Anders som Ester,
raka besked innan sanningar fördrevs.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-25 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP