Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fokusområde

Rosorna
små
runda
intorkade
mot den vita väggen

Påminner
om
det
okomplicerade

Lättheten
i stegen
längs
strandpromenaden

Minnen
vi kom att
ignorera

När
jag
du
vi
valde andra
mer komplicerade
vägar att gå

Möjligheten
finns fortfarande
att byta
fokusområde




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-25 10:03



Bookmark and Share


  Engel
Vi lurar våra hjärtan
med lätthet i stegen
2018-09-28

  Stay Golden
''Be water''
2018-09-25

  Viksten
Välskriven text
Rytmiskt och balanserat
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP