Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mötets inledning


Kompetens?

Han är vänlig,
men kan han
knyta skorna själv?




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-25 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP