Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEMENTO MORI


det blir nog bra så vi
behöver inte ljuga något mer
eller mindre
för vi tar ju allt i små doser nuförtiden och
pressar in oss i fuktskadade skåp bara
för att inte vara i vägen men what\'s the point
in that when we can\'t lock it from
the outside och det är ju det som finns utanför
som skrämmer mest trots alla öppna dörrar
som ser mest välkomnande ut dagar då det
regnar magnolia och hudkräm över´huvudstaden där
kungen basunerar ut att kärleken har
besegrats och nu sitter den inlåst på
ett skabbigt motell i mellanamerika
och ristar in streck för varje dag
den suttit inne med
halvkriminella cirkusdirektörer och
oförklarade benbrott

och två steg framåt är ett steg för mycket

ge mig lim ge mig fukt ge mig syra
en kapsylöppnare to bottle it all up
med återanvända fingrar långsamma dagar
under madrassen som samlat damm
det senaste livet och jag
kan inte sova

och det regnar tvivel i våra öron ikväll


men orden var bara väder
och budskapet var [...]

granater i min backyard och
tegelstenar byggde upp en fasad
runt mitt hjärta den månaden
ovissheten sträckte sig runt
min hals tre gånger runt blicken
scout-knut i mitten ett obräckligt lås
men bröt mig loss som ett fjäderdä
från virus och kysste datan för
saker blir inte alltid som man tänkt sig

















and it\'s all about the benjamin, baby och
jag hatar hur du kan höra på min röst
att stjärnorna i mitt huvud
har slocknat




Fri vers av summerbreeze
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-09-19 19:19



Bookmark and Share


  livet
brabrabra!! jag gillar mest
"ge mig lim ge mig fukt ge mig syra
en kapsylöppnare to bottle it all up
med återanvända fingrar långsamma dagar
under madrassen som samlat damm
det senaste livet och jag
kan inte sova"

och orden var bara väder..

brabrabra!!
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

summerbreeze
summerbreeze

Mina favoriter
flabba