Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läsa dikt

Jag stod framför
Mona Lisa
på Louvren.
En hand på min axel,
vakten grep min arm
och gav mig
en broschyr.
Jag lyfte från golvet,
jag förstod bilden
och visste vad da Vinci tänkt.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-26 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP