Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är nu

När allt är som det ska vara
och
inget mer finns att längta till

finns ingen tanke på att spara
för
allt finns ju där som man behöver
och
är exakt som man önskar och vill.


En sekund och allt är över.














Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-01 21:44



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
en sekund, ett ögonblick och allt är över.
2018-10-02

    Max Poisé
Alltid denna tid som faktor!
Utan den hade vi aldrig känt ångest, utan den hade vi alltid gjort rätt...:-)
2018-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP