Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika dagar.

Samma liv,
exakt samma liv.
Ändå så olika.
En dag är
glädjen där.
Nästa dag sorgen.

Samma hem.
Samma man.
Samma blomma.


Den ena dagen sjunger
änglarna.

Den andra dagen är det
sorg och suckar.


Är det vädrets fel?






Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-27 22:59



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Jovisst påverkar vädret humöret.
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP