Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Promajna. Foto: Annaemi


Återvända

Så är det att komma åter
tiden mellan då och nu försvinner
allt är sig likt
husen, gatorna, människorna
det främmande men välkända
vinden från bergen
havets blå längtan

Klocktornet i Promajna
som en gammal vän




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-28 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP