Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför hudens tunna hinna

Innanför
hudens
tunna hinna

Söker misstron
sin väg
ut

Utan vett
och sans

Med ett
enda syfte

Att få dig ur
balans




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-28 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP