Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku 118


En efter en



Ju mer vi lärde
känna varandra försvann
det en efter en




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-28 12:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det man inte vet
har man inget obehag av
ju mer man vet
desto mer inser man
hur lite man vet

Tänkvärt Haiku
2018-09-29

  Johan Strömstedt
En insiktsfull och inte minst finurlig text.
Det och de skapar spännande variationer på din text.
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP