Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte jag, bara min mobil som hittar på;)


Mista och få

Då, när jag var lycklig
fanns ångesten också där

ångest över att behöva mista
någon som jag höll så kär.

Nu när kärleken är borta
har ångesten också dött


allt är intighet och stillhet

i väntan på
att någonting
ska bli återfött.




















Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-29 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP