Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varför rusa? Lyssna på hjärtslagen och följ vägen in i djupet. Du finns ändå oavsett, lika bra, att vara sinnenas tacksamma ton i rytmer av ljus. Dansen är fri.


SÅ DU GÖMDE DIG?

 

Så Du gömde Dig, glömde Dig bortom Din hud
Varlighetens fingrar påminner om porernas persienner
Låt ljus strila in, bara lite, lite i taget
som små lätta andetag

eller

Sanningen vill se Dig genom tusen solar, solkysst
Din hand, Du greppar från kajen handen på båten
båtföraren med ett andetags beslut från start
Vill Du följa med ut på havet eller stå kvar och vinka

eller

så listig, förslagen, djärv, illmarig så mörkret
gömde sig, ljusaste ljus i Kaptens klänning
och ljuset föddes i en blyg viskning i mörkret
som en penis, som en fyr lyser upp vilda vatten

eller

själen gör en pose så kroppen hinner klä sig
andedräkten, en unik passform som kräva tillit
ett andetag fel och själen står skälvande naken
blottad, liten sköldpadda utan skal

och

I hudlöst möte, vi bortom omvärldens attribut
Bakom prestigen ängslan, under status och norm
där livet andas som sig själv endast i ljusets essens
där ses händer av ljus, skirt vita ... byta sken

Sen

Välkommen hem, vi fanns där hela tiden
Denna stund, detta vara, Du var Du
En förnimmelse i Vintergatans jord
Vi var stjärnorna som blinkande
I varje Ditt andetag,
Minns Du?

Nu

Bara, lite, lite i taget
kan ske livet vill

 

 

 

© ord & vedic art
DominiQue NVC Costa

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-29 17:23



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack Peter G, ja det är en bärande känsla i den förvissningen.
Ljus och mera ljus
DominiQue
2018-10-02

  Peter G VIP
Verkligen vacker denna dikt!
Som en påminnelse om att ljuset finns där hela tiden även om vi går vilse ibland!


2018-10-01

  DominiQueen
Max Poisé, Tack det gläder mig, ety vi är ljusets barn.
Kärlek & Ljus, vad mer behövs, egentligen?
Keep Shining bro
Tillgivet Din i ljus, DominiQue
2018-09-29

    Max Poisé
Wow! Den gillade jag! Bra min poetsyster!
2018-09-29
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen