Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söndagsmorgon i Promajna


Tiden är en gåva

Nykokta kastanjer
att äta på balkongen
stillsamma samtal
tidig söndag morgon

Klocktornet ringer
men vi stannar här
havet har lugnat sig
efter gårdagens storm

Det är enkelt att leva
tiden är en gåva




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-30 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP